Nimismies Lindrothin perhe noin vuonna 1903. Parin vuoden kuluttua pojat muuttivat nimensä Linturiksi, jopa vielä sylissä istuva Into, tuleva taidemaalari

 

XI. Linturit ja heidän jälkeläisensä 1968

Jo aikaisemmin luetellut Kaarlo Lindrothin seitsemän poikaa, jotka ovat vuodesta 1906 alkaen käyttäneet sukunimeä Linturi, ovat kaikki eläneet miehenikään, avioituneet ja Anto-veljeä lukuun ottamatta saaneet jälkeläisiä. Kun Linturien vanhin sarja koostui yksinomaan pojista, toinen sarja on enemmistöltään tyttöjä. Suku siis jatkuu suurelta osalta vävyjen sukunimiä käyttäen. Kun myös kolmannessa sarjassa on enemmistönä tyttöjä, etenee miehenpuolinen sukusarja siinäkin vain Oiva ja Aatos Linturin sukuhaaroissa. Kolmannessa sarjassa on ainakin toistaiseksi vain neljä poikaa kasvamassa miehiksi. Suku kyllä ilmeisesti jatkuu, mutta jatkuuko se kauankin miehenpuolisena on kysymys, johon vain tulevaisuus voi vastata.

Seuraavassa Linturien esittelyssä on suvun vanhimman sarjan, joka jo on eläkeiässä, jäsenten elämänvaiheet esitetty täydellisemmin kuin vielä elämänsä puolivälissä olevien suvun toisen sarjan jäsenten, koska jälkimmäiset edelleen jatkavat elämäntyötään.

V. 2010 Linturin nimen säilyminen on kolmen miespuolisen varassa. Vanhin on Arvon pojan Joukon tyttären Tertitin v. 1968 syntynyt poika Peik. Hän muutti aikuistuttuaan isänsä nimen äitinsä tyttönimeksi. Muut kaksi ovat Aatoksen suvunhaarassa oleva Marko ja Oivan suvunhaarasta lähtenyt Vesa.

Peik on naimisissa ja neljän lapsen isä. Epäilemättä myös Marko ja Vesa tulevat pitämään huolen siitä, että Linturi ei nimenä häviä.